Varza acra cu cartofi si carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2012 | 5495 vizualizari

 

Am vazut pe site si am facut si eu dar nu de post. Nu ma asteptam sa fie asa de bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 300g carnati afumati
  • 100ml ulei
  • 2 legaturi marar
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu cartofi si carnati:

Varza se desareaza de seara pana dimineata in apa rece.

Se toaca fideluta si se stoaece bine.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Cartofii se curata si se taie cubulete.

Morcovul se curata si se taie rondele.

Ardeiul se curata si se toaca marunt.

Carnatii se taie rondele.

Se pune uleiul intr-o cratita se pune ceapa, morcovul, ardeii, carnatii, boia, piper si se caleste 2-3 minute.

Se adauga varza si se mai caleste  4-5 minute.

Se adauga cartofii, se amesteca bine, se pune apa la nivel si se pune in cuptor pentru 40-50 minute, amestecand din cand in cand.

Cand este aproape gata, a scazut toata apa, se adauga mararul tocat marunt,se amesteca si se mai tine in cuptor 5-10 minute.

Se manca cu ardei iute daca va place.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu cartofi si carnati" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional